"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Diagnózis és kezelési terv

diagnosisA rendelőnkbe érkező páciensek számára igyekszünk minden szempontból teljes diagnózist felállítani és minden részletre kiterjedő kezelési tervvel szolgálni, a fogazatot mint rágószervet, és az arcot és a mosolyt esztétikai szempontból figyelembe véve.

A panoráma röntgen felvételen vizsgáljuk a fogakat, az állcsontokat és az állkapocs izület állapotát. A teleröntgen felvételen (oldalirányú koponya röntgen) információt kapunk a felső és alsó állcsont egymáshoz valamint az archoz viszonyított helyzetéről. Szükség esetén CT felvételt készíttetünk, hogy három dimenzióban vizsgálhassuk az állcsontokat illetve az esetlegesen állcsontban ragadt és még nem előtört fogakat vagy az állkapocs ízületet. A lenyomatokból nyert felső és alsó fogsor modelleken un. modell analízist végzünk, amelynek során pontos képet kapunk a fogak helyzetéről, az esetleges torlódás mértékéről és a harapási eltérésről. A szájfotók egyrészt segítséget nyújtanak a fogakon végzett analízishez, másrészt az íny állapota és az esetleges lágyrész elváltozások is láthatóak rajtuk. Az arcfotókon vizsgáljuk a profilt, a középarcot és a mosolyt, részletes arcesztétikai analízist végzünk, hiszen a kezelés megtervezését ma már elsősorban az arcesztétika határozza meg. Vizsgáljuk az állkapocs ízületet is, szükség esetén állkapocs ízületi felvétellel vagy CT-vel. Természetesen a dokumentáció csak kiegészíti a rendelőben történő részletes arc és szájvizsgálatot.

A páciens számára e-mailben elküldött 10-25 oldalas írásos kezelési terv nemcsak az anamnézist, diagnózist, kezelési tervet vagy ezek variációit és a részletes árajánlatot tartalmazza, hanem a kezelés során használt fogszabályozó készülékekről és kiegészítő eszközökről is részletes információval szolgál.

Amennyiben a páciens fogorvosának vagy egyéb fogorvos specialista bevonása szükséges velük egyeztetve tervezzük meg a kezelést.