"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Dr. Csiki Péter

Vgleges_honlapra_kicsi

Dr. Csiki Péter fogszabályozó szakorvos a CSIKI FOGSZABÁLYOZÁS alapítója és vezetője.

Fogorvos család harmadik generációs tagjaként született 1968. április 24-én. Apai nagyapja vizsgázott fogász, annak öccse és édesapja fogorvosok voltak, így már gyermekkorától magába szívta a fogorvoslás levegőjét, amelynek környezetében és szellemében nőtt fel, azzal az egyértelmű célkitűzéssel, hogy ő maga is orvosként és ezen belül fogorvosként tudja csak elképzelni az életpályáját.

Sokéves tapasztalattal, magyarországi viszonyokhoz képest rendkívül nagy esetszámmal végez fogszabályozó kezeléseket minden korosztálynak, kisgyermek kortól egészen késő felnőttkorig.

A Damon Technika (lágy erővel működő fogszabályozó készülék), a láthatatlan fogszabályozás (lingual-technika és Invisalign), az arcesztétika által meghatározott kezeléstervezés és a fogszabályozásban alkalmazott Smile-Design (mosoly-tervezés), valamint a fogszabályozási mini-implantátumok, más néven mini-csavarok egyik első hazai alkalmazója, a Damon-Insignia virtuális kezelési terv és egyénre szabott fogszabályozó készülék rendszer első alkalmazója Magyarországon, valamint Közép- és Kelet-Európában, ezen szakterületek hazai szaktekintélye, fogszabályozó kurzusok és kongresszusok rendszeres előadója.

Az egész világon megtalálható körülbelül 50 Damon-instruktor egyike, azaz a Damon-rendszer hivatalos oktatója. Fogszabályozó orvosoknak rendszeresen tart kurzusokat és előadásokat, valamint különböző fórumokon a legkülönbözőbb fogszabályozási témákban publikál.

Nemzetközi kongresszusok és kurzusok rendszeres résztvevője a világ számos pontján.

Tagja a Magyar Fogszabályozó Társaságnak.

Regisztrált fogszabályozó szakorvos Olaszországban, Irországban és Angliában, a budapesti Csiki-Fogszabályozás rendelőn kívül praktizál Milánóban és Sopronban is, angolul és olaszul beszél.

Különböző TV és rádió műsorokban, valamint társasági és életmód magazinokban adott interjút eddigi pályafutása során.

Fogszabályozási életpálya:

 • Fogorvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán 1994-ben szerezte. 
 • 1998-ban fog és szájbetegségek, 2000-ben fogszabályozás szakvizsgát szerzett. 
 • 1994-től 2002-ig a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájának Fogszabályozási Osztályán klinikai orvosként majd egyetemi tanársegédként dolgozott. Részt vett a magyar és angol nyelvű hallgatók oktatásában valamint a rezidensek és postgraduális hallgatók képzésében. 
 • 1995-töl 2000-ig egyetemi munkája mellett különböző privát rendelőkben praktizál fogszabályozó specialistaként. 
 • 2000-től 2011-ig a Madenta Dental Group fogszabályozó szakorvosa, 2006-tól vezető fogszabályozó szakorvos, irányítva a fogszabályozást a cég összes rendelőjében. 
 • 2001 óta Magyarországon elsők között alkalmazza a lingual technikát (belső láthatatlan rögzített fogszabályozó készülék). 
 • 2002 óta elsők között Magyarországon Invisalign certifikált orvos. 
 • 2004 óta a Damon Technika vagy más néven lágy erővel működő fogszabályozó készülék egyik első hazai alkalmazója, amelynek fő pillérei a lágy erővel történő fogmozgatás valamint az arcesztétika által meghatározott kezeléstervezés és az esetek minimális százalékában van szükség foghúzásra, illetve az állcsontműtétes esetek jelentős hányadát műtét nélkül lehet kezelni. 
 • 2005 óta praktizál Olaszországban, Milánóban, ahol több rendelő fogszabályozó specialistája. 
 • 2006 óta elsők között alkalmazza Magyarországon a fogszabályozásban alkalmazott Smile-Designt más néven mosoly-tervezést, valamint a fogszabályozási mini-implantátumokat vagy más néven mikro-csavarokat 
 • 2008 óta Damon előadó 
 • 2008 óta Damon-Insignia virtuális kezelési terv és egyénre szabott fogszabályozó készülék rendszer –amely a jelenlegi fogszabályozási technológiák csúcsát képviseli- első hazai és Közép-Kelet Európai alkalmazója. 
 • 2010 óta hivatalos Damon-Instruktor 
 • 2010 óta praktizál Sopronban 
 • 2011-ben megalapítja a Csiki-Fogszabályozás rendelőt