"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Felnőtt kezelés

Ma már elsősorban a Damon rendszernek köszönhetően nem jelent problémát a felnöttkori kezelés, bármilyen életkorban elvégezhető a fogszabályozás. Sohasem késő belevágni a kezelésbe olyan esetekben, ahol ez gyermekkorban nem történt meg, annak érdekében, hogy a gyönyörű mosoly, a fogak tisztíthatósága, az egészséges harapás és az állkapocsizület funkciója biztosított legyen.

A lágy erejű fogszabályozás (Damon technika) biztosítja számunkra a lehetőséget ahhoz, hogy minden eltérést ugyanolyan elvek szerint, ahogy gyermekkorban, kompromisszumok nélkül kezelhessünk, mind az arcesztétikai, mind a funkcionális tényezőket teljes mértékben figyelembe véve, ráadásul mindezt a hagyományos készülékeknél rövidebb kezelési idővel. Sőt, a finom erők miatt a már fogágy-betegséggel kezelt páciensek fogszabályozása is lehetséges, természetesen ilyen esetben a fogágy kezelésnek a fogszabályozás előtt meg kell történnie, valamint a fogszabályozás során folyamatos fogágy kontrollra és tökéletes szájhigiéniára van szükség.

Felnőtt korban bizonyos állcsont eltéréseknél a fogszabályozás mellett csak állcsont-műtéttel biztosítható a tökéletes eredmény. Rendelőnkben nagy tapasztalattal, kíváló szájsebész kollégákkal együtt dolgozva végzünk ilyen kombinált kezeléseket. A Damon technikával és fogszabályozási mini-csavarok használatával az állcsont-műtétes esetek egy jelentős hányada kezelhető műtét nélkül.

A fix fogszabályozó készülékek a technológiai fejlődéssel egyre komfortosabbak, a láthatatlan technológiák pedig biztosítják, hogy a kezelés a külső szemlélő számára észrevétlen marad. Pácienseink számára bármilyen életkorban és bármilyen fogszabályozási eltérésnél biztosítani tudjuk a gyönyörű mosolyt és az egészséges rágószervet.