"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Fogpótlás helyett fogszabályozás

Sajnos az emberek jelentős részének van valamilyen foghiánya. A fogszabályozó kezeléssel a harapás beállítása mellett a leendő fogpótlások számára sokkal kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani.

Egyrészt lehetőség van a hiány melletti bedőlt fogak felállítására, tengelyállásuk korrekciójára, így a rágás során ezen fogakra már megfelelő tengelyirányú erők hatnak, ezáltal élettartamuk jelentősen megnő, akár implantátummal kerül sor a foghiány pótlására, akár ezek a fogak hídpótlás pilléreiként kerülnek felhasználásra.

Másrészt sok esetben a meglévő fogakkal történő rés-zárásokkal, általában fogszabályozási minicsavarok használata mellett, a foghiányokat részben vagy egészben el lehet tüntetni. Így lecsökkenthetjük a szükséges pótlások számát, vagy ha ehhez a feltételek kedvezőek, teljesen megszünthetjük a foghiányokat.

Természetesen a tökéletes rágófunkcióhoz megfelelő számú fog megléte szükséges, így valakinek minél több foga hiányzik, annál kisebb az esélye, hogy nem lesz szüksége fogpótlásra a fogszabályozó kezelés után.