"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Gyermek- és tinédzser-kezelés

A gyermekkorban elvégzett kezeléseket más néven korai kezelésnek hívjuk. Feladata az állcsontok, az arc és a fogak harmonikus növekedésének, valamint a fogváltás megfelelő lefolyásának biztosítása. Ezeket a kezeléseket vagy kivehető, vagy részleges fix (D-Gainer, Advansync) fogszabályozó készülékekkel végezzük.

Nagyon fontos, hogy ma már nincs szükség arra, hogy valakit 7-8 éves korától folyamatosan kezeljünk 12-14 éves koráig ahhoz, hogy a tökéletes eredményt elérjük. Rendelőnk filozófiája, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járó módon kezeljük pácienseinket, mégis a lehető legtökéletesebb eredményt érjük el. Ennek megfelelően az ún. vegyes fogazatban csak akkor alkalmazunk előkezelő készüléket, ha mindenképpen muszáj. Sokszor folyamatos, négy-hathavonta történő kontroll mellett a teljes maradó fogazat megjelenéséig nem történik semmilyen kezelés, és utána fix fogszabályozó készülékkel, sok éves kezelés helyett általában másfél év alatt megoldunk minden problémát. Ha mégis szükséges előkezelés, akkor a részleges, tehát nem a teljes fogsorra kiterjedő fix készülékekkel a klasszikus kivehető fogszabályozó készülékeknél sokkal hatékonyabban, gyorsabban és kevesebb kellemetlenséget okozva tudjuk a korai kezelést elvégezni.

A tinédzser-kezelés már teljesen előtört, maradó fogazatban történik, teljes fix készülékkel, amellyel tökéletes eredményt lehet elérni. A tinédzser-kezelés fogszabályozó készülékek szempontjából ugyanolyan, mint a felnőtt kezelés: bármilyen készülék (lágy erejű vagy láthatatlan) alkalmazható.