"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Hitvallás

Honlapra_nagy

Rendelőnk filozófiája hogy pácienseinket a középpontba helyezve, a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legkisebb mértékű beavatkozással, de tökéletes eredményt elérve kezeljük mindenkit a legmodernebb fogszabályozási technológiák és elvek felhasználásával.

A „fogak végén egy ember van” akinek a fogszabályozó kezelése az arcesztétikát és a rágószerv funkcionális egységét maximálisan figyelembe véve kell hogy megtörténjen, mindezt tökéletes összhangba hozva az egyéb fogászati illetve rágószervi problémákkal, a hasonlóan legmagasabb szakmai szinten dolgozó többi fogászati specialistával csapatként együtt dolgozva.

Célunk, tudásunk folyamatosan legmagasabb szinten tartása, állandó továbbképzése, a legújabb fogszabályozási elvek, rendszerek és technológiák megismerése és beépítése a rendelő tevékenységébe valamint a meglévő alkalmazott technikák folyamatos továbbfejlesztése.

Kiemelt fontosságú számunkra a megfelelő kommunikáció, mert meggyőződésünk, hogy a tökéletes eredmény eléréséhez pácienseink együttműködése nélkülözhetetlen, ennek alapja pedig a kölcsönös bizalom, amelyet csak maximális odafigyeléssel és törődéssel lehet kialakítani. Így érhető el az, hogy pácienseink megalapozott döntést hozhassanak fogszabályozó kezelésükről és a kezelés alatt teljes biztonságban érezzék magukat.

Bármilyen erőfeszítést megér az érzés, amikor látjuk, hogy pacienseink életminősége mennyire megváltozik a tőlünk kapott gyönyörű mosollyal és egészséges fogaikkal.