"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Lassú foghúzás fogszabályozó készülékkel

Abban az esetben, ha egy fogat el kell távolítani és ez a fog implantátummal kerül pótlásra, ráadásul frontterületen elhelyezkedő fogról van szó, nagymértékben segíthet a lassú foghúzás.

Ilyenkor ugyanis, ha a fogat hagyományos módon eltávolítják, visszahúzódik a csont és az íny. Márpedig ez esztétikai szempontból komoly problémát jelenthet, mivel az esztétikai fogásznak és az implantológusnak nagyon nehéz szépen helyreállítania esztétikailag a fog és az íny közötti átmeneti részt, és ez bizony negatív hatással lehet a páciens mosolyára a kész fogpótlással.

Mivel a fogszabályozó készülékkel történő fogmozgatással csont és íny képződik, egy ilyen eltávolításra ítélt fog fogszabályozóval történő lassú kihúzásával a fenti problémák teljesen megoldhatóak. Az implantátum beültetéséhez csont képződik, és az íny széle a felső fogsoron lejjebb, az alsó fogsoron pedig feljebb kerül. Tehát nincs szükség csontpótlásra és íny--korrekcióra, így teljes esztétikai és funkcionális rehabilitáció lehetséges az implantátumos fogpótlással.

A lassú foghúzáshoz rögzített készülék szükséges, esettől függően 4-8 hónapig tart.