"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Szájhigiénia fogszabályozó kezelés alatt

A rögzített fogszabályozó készülékeknél a páciensnek minden étkezés után a lehető leghamarabb fogat kell mosnia, akár egy falat után is. Akárhányszor eszik a páciens egy nap, mindannyiszor utána meg kell hogy mossa fogait a készülékkel együtt, tehát ez azt jelenti, hogy mindenhova vinnie kell magával fogkefét és fogkrémet. Nem telhet el fél óránál több az étkezés és a fogmosás között. A megfelelő szájhigiénia létfontosságú, mivel ennek hiányában fogszuvasodás, valamint fogíny- és ebből fogágy-gyulladás alakulhat ki, és hiába varázsolunk szép mosolyt valakinek az arcára és állítjuk be harapását, ha közben tönkremennek a fogai, illetve az azokat tartó fogágy megbetegszik. A megfelelő fogmosási és szájhigiéniai technikáról a páciens számára a készülék felragasztásakor adunk részletes felvilágosítást.

A rögzített készülékes fogszabályozó kezelés alatt bármilyen általános fogászati kezelés elvégezhető, ha valami történik a fogakkal vagy a fogággyal. A fogszabályozó kezelés elkezdésének alapvető feltétele, hogy a fogazat szanált, a fogágy megfelelő állapotú, az íny pedig gyulladásmentes legyen.

A rögzített készülékes fogszabályozó kezelésnél a páciens tökéletes szájhigiéniája mellett is rendszeresen, három-négyhavonta szükség van tisztításra, dentálhigiénés kezelésre, hogy a szájhigiénia minden szempontból tökéletes legyen.