"TÖBB MINT EGY SZÉP MOSOLY"

Close Panel

Belépés / Regisztráció

Még nem regisztrált

Tegye meg most és élvezze annak előnyeit!

Elérhetőség

Cím:1123 Budapest

Alkotás utca 53

Mom Park bevásárlóközpont

1.emelet, Medical Center

Telefonszám:+36 30 488 5508

E-mail cím:

csiki.fogszabalyozas@gmail.com

Facebook:

facebook.com/CsikiFogszabalyozas

Rendelési idő:

Hétfő 9:00-16:00

Kedd 12:00-19:00

Szerda 11:00-18:00

Csütörtök 12:00-19:00

Team kezelés

A tökéletes funkcionális és esztétikai eredmény eléréséhez a legtöbb esetben a fogászat más területeiről specialista kolléga bevonása szükséges.

A fogszabályozó kezelés előtt a dentálhigiéniai kezelésnek, valamint, ha szükséges, tömések elkészítésének, esetlegesen gyökérkezelésnek meg kell történnie, a fogazatnak szanáltnak kell lennie. Ha a páciensnek bármilyen fogágy problémája van, fogágy kezelésre is sor kerül, illetve állkapocsízületi probléma esetén ízületi vizsgálat javasolt. Ilyen esetekben a fogszabályozó kezelés alatt ezen specialistákkal karöltve folyamatosan nyomon követjük, kontrolláljuk a fogágy illetve az állkapocsízület állapotát.

Amennyiben fog vagy fogak eltávolítása szükséges, a szájsebész ezt a munkát a fogmozgatások megkezdése előtt elvégzi.

Az esztétikai fogász, valamint implantológus vagy normál fogpótlás specialistákkal is már a kezelés elején együtt leülve tervezzük meg a komplett fogszabályozást, figyelembe véve, hogyan tudják ők a fogszabályozás után a leghatékonyabban, a legtökéletesebb eredményt elérve elvégezni a rájuk eső helyreállítási részt, akár mosolytervezésről, akár fogpótlások elkészítéséről legyen szó. A fogszabályozás előtt vagy után szükség lehet ínykozmetikai beavatkozásra. Fogszabályozást kiegészítő állcsontműtét esetén az operációt végző szájsebésszel együtt tervezzük meg a kezelést és a műtéti mozgatásokat.

Célunk, hogy a hozzánk hasonlóan szakmailag a szakterületükön legmagasabb szintű tudással rendelkező, velünk együtt dolgozó specialista kollégáinkkal, minden igényt kielégítő, teljes rágószervi és arcesztétikai rehabilitációt nyújtsunk valamennyi páciensünknek.